06 418 618 77 of 0485 34 1200 info@unieservice.nl

Benieuwd naar onze oplossingen?

POS kassasysteem horeca

Ben je een horeca ondernemer en op zoek naar een betaalbaar kassasysteem met kassasoftware voor je restaurant, café, snackbar of hotel? En wil je een koppeling met een pinautomaat of wil je mobiel bestellingen opnemen? Wil je last but not least verder geen maandelijkse of jaarlijkse kosten?

Dan hebben wij de oplossing als je horeca eigenaar bent in de regio Nijmegen, Arnhem en Venlo/Noord-Limburg. Wij leveren namelijk zowel de kassa’s en kassasystemen met de bijbehorende kassasoftware. Wij bieden namelijk een totaaloplossing, zodat je snel en zorgeloos aan de slag kunt.

POSnet kassa software

POSnet kassa software is perfect geschikt voor horecabedrijven en kleine winkels. Deze leveren wij met de bijbehorende hardware, oftewel de kassa of kassasysteem wat het beste bij jouw horeca bedrijf past. Op basis van jouw wensen kunnen we dat voor je bepalen.

Geen periodieke kosten of updates

 Grote voordeel is verder, dat de kosten van de kassa software inbegrepen zijn bij aanschaf van de kassa/kassasysteem. Geen abonnementskosten dus of update verplichtingen.

POS kassasysteem horeca zelf te onderhouden

Met de POSnet kassasoftware kun je geheel zelf producten invoeren en aanpassen, tafelplattegronden aanmaken en onderhouden, rapportages maken en uw medewerkers beheren. Ideaal en flexibel dus.

Mobiel bestellingen opnemen mogelijk

POSnet levert Apps voor Apple en android apparaten. Deze apparaten communiceren via WiFi met de POSnet kassa. Je kunt zo de bestellingen direct aan de tafel doorgeven naar de bar en de keuken. 

Kassasysteem met pinkoppeling: ook dat kan

De POSnet kassasoftware is voorbereid voor een koppeling naar diverse pin automaten van Paqar.Deze pinautomaten zijn ook gereed voor contactloos betalen.

Grote keuze hardware en randapparatuur

De POSnet software is speciaal gemaakt voor touchscreen terminals. Je kunt de producten de schermen naar eigen inzicht indelen. Idem voor tafelplattegronden.

Door de grote keuze aan randapparatuur kan het kassasysteem geheel op maat samengesteld worden. Denk aan een ingebouwde klantkaartlezer of een klantendisplay. Het assortiment kassabonprinters, geldlades en te koppelen pinapparatuur is groot.